Klapisäkit

Tervetuloa tutustumaan vuosien saatossa hiottuihin helmiimme

Klapisäkkimallisto AHJO FULL AIR

Tämän parempia klapisäkkejä ei ole olemassa! Siitä olemme 100% vakuuttuneita, aivan kuten lukuisat tyytyväiset asiakkaammekin. Maamme pisimpään klapisäkkien parissa karttunut tietotaitomme kulminoituu AHJO-säkkeihimme.

Tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, ja ennenkaikkea korkeaa laatua ja pitkäikäisyyttä. AHJO verkkosäkki on kaikilta sivulta täyshengittävästä paksusta ja kestävästä verkkomateriaalista valmistettu klapisäkki. Erinomaisesti UV suojatussa verkkokankaassa on paras mahdollinen tuuletuskyky. Musta väri kerää lämpöä ja tiheä verkko antaa kuitenkin hämmästyttävän hyvä suojan sateelta sekä lumelta.

Verkon ristikudos ei myöskään lähde juuri millään repeämään mikäli verkkoon tulee syystä tai toisesta pistoreikä. AHJO-säkki ei  myöskään ”holvaa” puita säkitysvaiheessa kuten "narumaiset" verkkosäkit!

AHJO-mallisto kattaa tarpeet pienestä suureen. Kokoja löytyy 1,0 m3, 1,5 m3, ja uutuutena 2,0 m3 monsterisäkki. Tätä emme suosittele ensikertalaisille. 

Myös Ahjosäkistä on markkinoille ilmaantunut matkijoita. Huomaa, että kovin edullinen hinta kielii väistämättä laadusta tinkimisestä. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen työ saa ja pitää maksaa. Toisin sanoen: "Välttäkää halpoja kopioita".

AHJO XXL klapisäkkien "monsteri" UUTUUS 2016!

Markkinoiden tilavin ja samalla AHJO- mallistomme suurin jäsen. XXL:ää käytettettäessä sinun ei tarvitse tuhrata aikaa säkkien vaihtoon sillä säkin nettotilavuus täyteen lastattuna on lähes 2,5m3!

Materiaalit ovat tuttuja jo muista kestävistä AHJO malleistamme. Kokonaan vahvaa ja tiheää verkkoa. Neljä kappaletta 50mm  nostolenkkejä viiltosuojin ylhäällä. XXL:ssä on pohjalenkkinä neljä tyhjenyslenksua joista suurta VAROVAISUUTTA noudattaen myös tämän jättiläinen on mahdollista ympärikääntää koneellisesti.

Suosittelemme AHJO XXL:ää käytettäväksi "puuliiterinä" tai toimitettavaksi asiakkaille panttisäkkinä sillä varsinkin ympärikäännössä XXL joutuu jättimäisen painonsa vuoksi eristyisen koville!

Säkki on edelleen kokoisekseen erittäin matala ja vakaasti pystyssä pysyvä. Suuri tilavuus ja iso suu-aukko mahdollistavat hyvin myös 50 senttisen uunipuun säkitykseen. Huom! AHJO XXL:n käsittely vaatii suuren massan vuoksi järeämmät laitteet; Tämä säkki on iso ja täytenä painava, joten emme suosittele ensimmäiseksi klapisäkkimalliksi. Tuore koivu painaa heittokuutiona noin 400kg, joten XXL painaa täytenä ja tonnin.

Tilaukset verkkokaupasta:
logo2

Klapisäkki Iso-Salla CLASSIC 1,5m3

Erittäin hyvin läpituulettuva, markkinoiden matalin säkkimalli. Tämä auttaa täytössä, tyhjennkysessä ja madaltaaa tarvittavaa nostokorkeutta.

Säkki pysyy erittäin hyvin myös pystyssä / pinottuna, joka puolestaan lisää rutkasti turvallisuutta. Täysinäinen heittomottisäkillinen tuoretta koivua kun painaa lähes 600kg.

Tuulettuva malli mahdollistaa myös ympärivuotisen kuivatuksen. Kaikki säkkimme sisältää myös "kotimainen puu lämmittää"- painatuksen. 

Uusittu Eurooppalainen laatu, kestää käytössä entistä pitempään!

Tilaukset verkkokaupasta:logo2

Klapisäkki IsoSalla

Klapisäkki Urho 1,5m3 avattavalla pohjalla

Urho on markkinoiden matalin avattava pohjainen klapisäkkimalli! Teknisesti erittäin toimiva ja kestävä, pohjasta täysin avattava puut kuivaava polttopuusäkki.

Urhosta kuorman purku käy helposti pujottamalla kiristysvyö metallisolkien läpi ja nostamalla säkkiä ylöspäin, jolloin pohjaläpät avautuvat. Kätevä tyhjentää noutavalle asiakkaalle säkki suoraan kyytiin, voit pitää säkin itselläsi, ja täyttää uudestaan. Erinomainen UV- suoja!

Soljet auki, nosto ylös ja puukuorma purkautuu pohjasta.

Urhon kaksi sivua on vahvaa ilmakanavoitua suursäkkikangasta, ja kaksi hyvin tuulettavaa verkkosivua. Leveäksi ja matalaksi suunniteltu koko n.105x105x140 cm. Varmistaa hyvän säkin pystyssäpysyvyyden. Tilavuus täytenä jopa yli n. 1,75 m3.

Pieni varoituksen sana:  Ennen täyttöä on pohjaläpät aseteltava huolella paikoilleen ja kiristysvyöt suljettava joten pohjasta avattavien säkkien käyttössä on myös" omat hommansa " videon Urhosta näet täältä!

Tilaukset verkkokaupasta:logo2

Klapisäkki ATV 500L

Nyt säkkimallistoomme lisätty kevyemmän kaluston käyttöön soveltuva vajaan puolen kuution ATV klapisäkki.
Erinomainen klapisäkki mönkijämiehille ja kevyemmillä kuormaimilla varustettuille koneille.
Vahva säkkikangas. Sama kuin isoissakin säkeissä.

Puu kuivaa säkeissä erittäin hyvin, saa kuivata myös koneellisesti.
ATV 500-säkki pysyy hyvin pystyssä ja kyydissä rankemmassakin maastossa.
Säkistä löytyy myös kansiläppä, joka estää suurimpien sateiden pääsyn säkkin pitäen puun priimakunnossa.

Toki säkkiä voi käyttää moneen muuhunkin tarkoitukseen, kerää vaikka käpyjä tai syksyn omenat.
Kantavuus kyllä riittää, testattu on (:

Tilaukset verkkokaupasta:
logo2

Klapisäkki Vartti 250L

Käytännöllinen neljännes heittokuution, n.250 litran erittäin hyvin hengittävä klapisäkki polttopuiden kuljetuksiin. Erittäin kätevästi käsiteltävä säkkimalli kun on tarve viedä puita ahtaisiin ja pieniin varastotiloihin käsivoimin. Helppo kuljettaa pakettiautolla, nokkakärryillä, perävaunulla, reellä, kelkalla, mönkijällä, veneellä jne. Toimii myös ”rouheana” puusäkkinä sisätiloissa. Lisätietoa tästä.

Vartti on valmistettu samoista laadukkaista UV-suojatuista materiaaleista kuin täysikokoiset klapisäkkimmekin. Niissä on kaksi hengittävää mutta samalla sadevedeltä sekä lumelta suojaavaa verkkosivua ja kaksi ilmaraidoitettua suursäkkikangas sivua. Vartti on tehty kestämään pitkäaikaista käyttöä.

Mitoitus n. 55x65x70 cm mahdollistaa kulkemisen oviaukoista kantamalla, tai nokkakärryillä. Erinomainen myyntituote ja klapikauppiaiden panttisäkki. 

Keväällä 2017 on tulossa uutuus kokoverkkovartti. Samat tutut mitat, ja materiaali samaa kuin malliston lippulaiva Ahjossa.

Tilaukset verkkokaupasta:logo2

Varttisäkki sisäsäilytyksessä