Vihersäkit

Viher- ja monitoimisäkit monipuoliseen tarpeeseen.

Viljelysäkki

Kasvien kasvatus ruukuissa tai lavakehikoissa on jo aikoja ollut käytäntönä monissa puutarhoissa.

Uusin innovaatio on hyödyntää tilavia, kestäviä ja edullisia suursäkkisovelluksia puutarhaviljelyssä. (Lue lisää mm www.kaupunkiviljely.fi)

Viljelysäkkien helppo siirrettävyys, lämpöominaisuudet, ergonominen työskentelykorkeus, rikkakasvien helppo hallinta jne tuovat huomattavia etuja perinteiseen penkkiviljelyyn nähden. Lisäksi ne ovat ilo silmille!

Kestävä UV-suojaus. Väri vihreä. Nostolenkit kulmissa. Koko n. 80x80 ja korkeus 60cm. Neljään osaan sektioitu sisäosa.

Tilaa verkkokaupasta:
sakikauppalogo

Monikäyttösäkki PikkuVihree 250L

Erittäin vahva ja monikäyttöinen reilun 250 litran puutarhojen, rakennustyömaiden, kiinteistöhuollon jne apuväline. Soveltuu hyvin myös kuivien polttopuiden kuljetuksiin. Pysyy pystyssä ja auki jo pienellä tavaramäärällä. Pitkät nostolenkit päällä, käsikahvat sivuilla ja tyhjennyskahvat pohjassa.

Säkkiä on helppo käsitellä käsin tai koneella. Se sopii mainiosti nokkakärryillä myös ahtaista varaston ovista. Valmistusmateriaali on erittäin lujaa UV-suojattua laminoitua suursäkkikangasta joka kestää jopa vuosien käyttöä. 

Pieksee jätesäkin mennen, tullen ja takaperin!

PikkuVihreen nimelliskantavuus on 300kg. (todellisuudessa kyllä paljon enemmän, sillä olemme kuljettaneet PikkuVihreellä mm. noppakiviä!)

Tilaa verkkokaupasta:
sakikauppalogo

Monitoimisäkki IsoVihree 1,0m3

Todella kestävät IsoVihree suursäkit soveltuvat mainiosti mm. mullan, hiekan, purkujätteen, hakkeen, kuorikkeen, koristekivien, roskien, haravointijätteen, hiekoitussepelin jne. varastointiin ja kuljetuksiin.

IsoVihree säkin nimelliskoko on 95x105x100cm . Kuormaus SWL 1000kg. Valmistettu tiiviistä, erittäin kestävästä UV -suojatusta laminoidusta suursäkkikankaasta.

Iso Vihreessä on kaksi kappaletta pitkiä nostoliinoja koneellista koukku-tai trukkipiikkikäsittelyä varten. Pohjakulmissa on neljä nostolenkkiä ympärityhjennystä varten.

Yläsaumaan on ommeltu tuotelappu johon ainesmyyjä tai säkin haltija voi kirjoittaa omat yhteystietonsa.

Tilaa verkkokaupasta:
sakikauppalogo

Raksasäkki Reiska 1,0m3

Raksasäkki Reiska on kiinteistösäkkien kuningas, kestää lähes mitä tahansa.

Erinominen säkki työmaille, teollisuuteen, maatalouteen, kunnossapitoon, rakennuksille jne. Säkin materiaali vahvaa kaikilta osin mustaa laminoitua suursäkkikangasta (PP). Neljä nostolenkkiä päällä ja neljä alakulmissa tyhjennystä varten. Musta suljettava sade/kansiläppä. Pitää suurimman sateen ja uteliaat loitolla.

Et maksa turhia jätemaksuja kastuneista jätteistä. Säästä rahaa lajittelemalla jätteet työmaalla! Joka jätetyypille oma säkki. Erinomainen ahtaisiin remonttikohteisiin jonne jätelavan saaminen on hankalaa, esim kerrostalot yms kaupunkityömaat.

Jätelavaan verrattuna erittäin helppo viedä pois! Mikä tahansa kuljetuskalusto jonkinlaisella nosturilla kelpaa.

Säkkiä voi viedä kuormalavankin kanssa joten ihan ”kaappiauto” perälautanosturilla riittää. Tottakai tämä säkki soveltuu myös moneen muuhun käyttöön, vaikka haravointijätteelle, isoksi roskikseksi pihajuhliin tai piha talkoisiin! Sopii lisäksi IBC-konttiin jolloin sitä voi kätevästi käyttää säkkitelineenä!

Tilaa verkkokaupasta:
sakikauppalogo

Raksasäkki Reiska