Yritys- ja yhteystiedot

Landtek Oy on rehti ja luotettava Suomalainen klapisäkkien ja suojapeitteiden sekä ”pomminkestävien” teräsrunkoisten PVC Hallien ja tallien valmistuttaja ja toimittaja.

Verkkokauppayrityksemme juuret on maaseudulla, Hämeen Iittalassa. Olemme toimineet menestyksellisesti jo pian kymmenen vuotta intohimoisena tavoitteena tuottaa yhä toimivampia tapoja helpottaa polttopuiden tuotantoa sekä toisaalta tarjota kunnollisia järkihintaisia ratkaisuja koneiden, laitteiden, ajoneuvojen, rehujen, rakennusten, veneiden yms. suojaamiseen ja varastoimiseen. Hyvä sijainti Hki-Tampere moottoritien varrella mahdollistaa niin noudot kuin nopeat kotiintoimitukset sekä pohjoiseen kuin etelään. Huomioithan että teemme pienehköllä porukallamme myös mm. hallipystytyksiä, tuotekehitystä, sisäänostoreissuja, asiakaskäyntejä jne. joten toimipaikassamme ei ole jatkuvaa miehitystä. Tullessasi käymään, ole hyvä ja soita etukäteen jotta tiedämme olla paikalla.

PS. Mikäli sinulla on jokin tuotteisiimme liittyvä tuoteinnovaaatio tai muu idea joka mielestäsi sopisi valikoimiimme, parantaisi nykyisiä tuotteitamme tai sinulla on tuote jolle haluaisit saada asiakkaita niin ota reilusti yhteyttä.

Toivomme saavamme pian palvella myös Sinua

Terveisin

Risto, Robert ja Sami

Landtek Finland Oy

Teollisuustie 9 14500 Iittala

LY- 1109341-7

S-posti: info@landtek.fi

Puh: 040-9310300

 

Talous -ja hallintoasiat ( mm. laskutus & maksuvalvonta) olemme ulkoistaneet niissä asioissa meitä etevämmille; Finnvoicer / OneceCapital Oy Käsityöläiskatu 4 20100 Turku Puh. 020-7349263, 02-6510052, Fax 02-65100651. www.perintatoimisto.com